Christmas is coming!

All i want for christmas is….

Nog een paar weekjes en dan is het weer zo ver. De gezelligste dagen van het jaar. KERSTMIS! Heerlijk samenzijn met vrienden en familie, heel veel eten en drinken en natuurlijk niet te vergeten de cadeautjes. Wat hebben jullie op het verlanglijstje staan? Natuurlijk hebben we bij accessories4her de leukste en mooiste kerstcadeautjes voor wie dan ook. Misschien die ene ketting die je moeder altijd al zo graag wilde hebben, of die leuke tas voor je zusje. wat het ook is we hebben genoeg keuze om iemand gelukkig te maken.

Gratis verzending

Als jullie nu iets bestellen hoeven jullie geen verzendkosten te betalen. ons kerstcadeautje voor jullie. Vanaf donderdag 10-12-20 gaat de actie in tot en met 01-01-21. Doe al jullie geshopte spulletjes in je winkelmandje en ga door naar afrekenen vul daar de kortingscode: GRATIS VERZENDING in en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Hoe fijn is dat.

Fijne feestdagen

Accessories4her wenst jullie allemaal hele fijne kerstdagen met heel veel gezelligheid en heel veel cadeautjes en natuurlijk een spetterend uiteinde. Dat we dit jaar van corona maar snel achter ons kunnen laten en dat we 2021 met een frisse start beginnen met hopelijk weer meer leuke dingen om te doen zoals lekker uit eten of in de zomer weer eens naar een festival kunnen gaan, maar helaas zo ver zijn we nog niet. Voor nu hele fijne feestdagen en een spetterend 2021!