New!!! tassen collectie

Tassen collectie

Bij iedere outfit een passende tas? Dat is de droom van iedere modeminnende vrouw. Hoewel dat misschien bij een droom blijft, is er geen beter excuus om flink aan het shoppen te slaan dan een nieuw seizoen. Wij helpen je kiezen en buigen ons over de mooiste tassen trends voor deze herfst/winter 2020.​​

Je look compleet maken met een nieuwe tas wordt appeltje-eitje aankomend seizoen. Hoewel je eerst nog de show steelde met een heuptas, zijn het nu de office proof shoppers of mini-tasjes die het straatbeeld domineren. Wees gewaarschuwd, er komen een hoop nieuwe liefdes op je wensenlijst. 

Zo hebben we bij accessories4her een top 5 van de echte must haves samengesteld voor jullie

Top 5 tassen trends

De shopper-voor-naar-het-werk

Hoewel we nog altijd verknocht zijn aan onze super handige schoudertas, willen we best graag een plekje in ons hart vrijmaken voor een formaatje groter: de shopper. Je bent niet alleen helemaal up-to-date, je kunt er ook nog eens alles in kwijt. Dit seizoen lijkt de shopper volwassen te zijn geworden en heeft -ie zijn laid back imago omgeruild voor een klassiekere, office proof uitstraling.

De ketting tas

Grove kettingen zijn een ding in 2020, dat mag duidelijk zijn. We hangen ze niet alleen om onze nek, we laten er ook met plezier een tas aan bungelen. De klassiekere tassen krijgen hierdoor opeens een stoere uitstraling en tassen die anders maar gewoontjes zouden zijn blijken ineens ware eyecatchers

De miniatuur tas

Tja, niet alle trends zijn even praktisch. Want zo’n miniatuur tas? Daar past natuurlijk niet veel in. Nou ja, misschien een lippenstift en een pinpas. Of een telefoon, mits die niet al te groot is. Ze worden daarom vaak in combinatie met grotere – en veel handigere – tassen gedragen. Daar doe je dan al je spullen in, terwijl de kleine er als accessoire bijhangt. Hartstikke hip, maar handig? Niet echt. 

De Furry tas.

Het knuffelgehalte stijgt bij deze tassen. Ook al is het momenteel niet mogelijk om elkaar te knuffelen, met deze tas is dat geen probleem. Heerlijk zacht en ook nog eens lekker warm. leuk in kleurtjes of met dierenprint. Echt een must have voor deze winter.

Animal Print tassen

Waarom zou je voor een saaie zwarte tas gaan als je ook voor een leuk printje kunt kiezen zoals tijgerprint of zoals deze snake print tas. met deze animalprint tassen laat je je outfit weer opvallen. Je kan helemaal in het zwart gaan maar met zo’n animalprint tas maak je je outfit meteen weer opvallend.

We hopen dat je nu genoeg inspiratie hebt om je ideale tas voor dit seizoen uit te zoeken. Je kunt de complete tassen collectie van accessories4her terug vinden in het menu bij tassen.