Over Accessories4her

Accessories4her oprichting.

Accessories4her is opgericht door Chantal Knoben op 20-10-2020 en is een webshop met sieraden, tassen en accessoires voor vrouwen. Uitgezocht op de trends van nu. De hele webshop is zelf gebouwd en in elkaar gezet. Op dit moment ben ik nog bezig om de webshop nog beter te maken zodat jullie met een goed gevoel kunnen shoppen. Ik ben deze webshop begonnen omdat ik mijn inspiratie met jullie wil delen en  jullie ook wil laten zien hoe belangrijk het is om leuke, mooie sieraden en accessoires toe te voegen aan je outfit. Een outfit zonder sieraden of accessoires is namelijk niet helemaal af. Bij Accessories4her vind je de perfecte sieraden en accessoires om je outfit helemaal top te stylen. Leuke elegante ketting of subtiele kleine oorbellen zijn echt een musthave voor de doorsnee dag.

Verpakking en verzending

Bij ons staat de klant centraal en dat merk je bij iedere aankoop weer. Ik zorg ervoor dat de producten netjes worden verpakt en worden verstuurd met een klein geschenkje. Ook doe ik er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen zodat jullie snel plezier kunnen hebben van jullie aankopen. de leveringstijd is tussen de 2 en 3 werk dagen. Door drukte kan het af en toe voor komen dat de levertijd iets langer is, maar ik streef ernaar om alles zo snel mogelijk te versturen.

Betalingen

Je kunt makkelijk en veilig betalen met Ideal, klarna, of creditcard. Ook heb je een niet goed geld terug garantie. Als je toch niet tevreden bent over je aankoop is dat geen probleem. Ik zal er dan voor zorgen dat jij je geld zo snel mogelijk weer terug krijgt op je rekening nadat je het product retour gestuurd hebt en ik het heb ontvangen zie verzenden & retourneren

Contact

Als je vragen hebt kun je altijd een email sturen naar: info@accessories4her.nl of stuur me een berichtje via facebook of instagram en ik zal proberen zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden.

Hopelijk heb ik jullie zo goed geïnformeerd over hoe Accessories4her in elkaar zit en dat jullie met een goed gevoel hier kunnen shoppen. Graag hoor ik feedback over hoe jullie de webshop en service vinden en wat er nog verbeterd kan worden volgens jullie.

Geef hier je feedback